Kartago Capital - Storkøbenhavn A/S

15,9%

Afkast p.a. efter skat

750.000

dkk minimums-investering

9,2

mio. DKK i formueforøgelse (20 år)

FÅ MERE INFO OM PROJEKTET

Ejendommen, beliggende Industribuen 5 i Ishøj, er gennemmoderniseret i 2017 og uopsigeligt udlejet til Leos Legeland til 2029, der er Nordens største operatør af legeland. Ejendommen er beliggende i et område med Danmarks højeste trafikintensitet og umiddelbart ved Køge Bugt Motorvejen. Ejendommens beliggenhed sikrer optimal mulighed for genudlejning. I 2019 trådte en ændring af Landsplandirektiver for detailhandel i kraft. Det betyder, at der i fremtiden kan sælges udvalgsvarer fra ejendommene i området. Lejeniveauet ved anvendelse til salg af udvalgsvarer vurderes at ligge ca. 30-45 % højere end ejendommens nuværende lejeniveau.

Det har altid været vores grundholdning i Kartago, at beliggenhed, afkast og udviklingspotentiale er afgørende for ejendomsprojekter.

Du kan få del i afkastet ved at investere i Kartago Capital – Storkøbenhavn A/S.

Ejendommen har den allerbedste beliggenhed direkte ud til Køge Bugt Motorvejen. Dens placering er enestående og dagligt kører ca. 140.000 biler forbi ejendommen alene på Køge Bugt Motorvejen. Hertil kommer trafikken på Motorringvej O4 og Ishøj Stationsvej.  Infrastrukturen og trafikintensiteten er afgørende for et handelsområdes udvikling.

FÅ MERE INFO OM PROJEKTET

Beliggenhed

Ideel beliggenhed med ca. 140.000 biler, der passerer dagligt.

Stærk lejer

4.825 kvm fuldt udlejet. Lejekontrakt til 2029 med stærk lejer. Stort lejepotentiale.

Lejestigning

Udlagt i 2018 til aflastningsområde for udvalgsvarer. Forventet lejestigning på 30 – 45%.

FÅ MERE INFO OM PROJEKTET

Oplev Industribuen 5, Ishøj